GTA 4Проходження

TLaD – Місії Елізабети Торес (Частина друга)

Великі втрати

TLaD - Місії Елізабети Торес (Частина друга)

Конкуренти Елізабети підкупили охорону, що стоїть на мосту Іст-боро для того, щоб проїхати без перевірки вантажу. Їй хочеться помститися недругам, тому Елізабета просить про маленьку допомогу у Джонні та Малка. Сідай за кермо та вирушай до позначеного місця. Далі нам покажуть смішну кат-сцену, де охоронець не захоче пропустити машину, в якій вже от-от народить жінка. У ситуацію вплутається Джонні, який дасть дурнуватому охоронцю по пиці. Після цього Джонні та його напарники займуть позиції і будуть чекати на приїзд колони наркоторговців. Вибери вдалий момент, щоб напасти на ворогів. Перестріляй всіх, хто позначені червоним кольором, але будь обережним, щоб не знищити фургон з товаром. Як тільки горизонт буде чистим — сідай у фургон та зачекай на Малка. Позбудься уваги поліції та відвези наркотики до місця, що позначене жовтим маркером.

TLaD - Місії Елізабети Торес (Частина друга)

Винагорода: 1000 доларів

Марта, сповнена благодаті

TLaD - Місії Елізабети Торес (Частина друга)

Елізабета просить Джонні зустрітити її подругу Марту і відвезти до неї. Здається, що все просто, але ні. У шлунку Марти ціла партія наркотиків, тому пам’ятай, що це може створити певні проблеми. Вирушай до аеропорту. По дорозі можеш зателефонувати Террі або Клею, вони приїдуть на допомогу. На місці Джонні стане свідком того, як Марта була заарештована охороною. Поліції ще нема, тому він вирішує їй допомогти і добряче дає по яйцях охоронцю. Вони тікають і вже за мить прибувають лягаві. Зачисти шлях від поліцейських, щоб вивезти Марту. Не забувай про ворожий гелікоптер. Тепер знайди транспорт, відшукай Марту та позбудься рівня розшуку. Відвези її до позначеного місця, щоб успішно закінчити місію.

TLaD - Місії Елізабети Торес (Частина друга)

Винагорода: 2000 доларів

Зміщення ваги

TLaD - Місії Елізабети Торес (Частина друга)

Елізабета нарешті знайшла покупців. На угоду з ними, вона відправляє Джонні та Малка. Місія буде швидка, проте весела. Вирушай до позначеного місця. Можеш покликати своїх побратимів на допомогу. Елізабета зробила чергову помилку, бо покупці виявилися скупими наркоманами, які вирішили привласнити все собі. Дівчина, яка куштувала кокс, поплатилася за це своїм життям, а її напарник утік. Проте на Малка та Джонні чекає серйозніша проблема — поліція. Джонні потрібно відстрілюватися від поліції, поки друг Малка ДеШон буде керувати мотоциклом. Так само, як колись було в одній із наших найулюбленіших місій у GTA San Andreas під назвою “Тільки бізнес”. Як тільки копи заманять вас у пастку, знищ скло вітрини магазину, щоб ДеШон зміг проїхати. Залишиться протриматися ще зовсім трохи. Незабаром ви знайдете безпечне місце під мостом. Місія закінчується на дружніх жартах Джонні та Малка.

TLaD - Місії Елізабети Торес (Частина друга)

Винагорода: 3000 доларів