GTA 4Проходження

TLaD – Місії Біллі (Частина перша)

Чистий і безтурботний

TLaD - Місії Біллі (Частина перша)

Початкова заставка починається з того, що банда “Загублених” на чолі з Джонні виходить із клубу, сідає на байки та вирушає у дорогу. Далі нам показують їх поїздку по Ліберті-Сіті. Доповнює картину хард-рок, що звучить на фоні. Коли “Загублені” прибувають до потрібно місця, ми стаємо свідками діалогу Біллі, ватажка банди, та працівників виправної системи. Один з них скептично ставиться до обіцянок Біллі, а інший готовий душу віддати за те, що той каже правду. Потім Біллі зустрічається з хлопцями та отримує свій байкерський прикид з рук Джонні. Тепер час вирушати у дорогу. Прямуй до клубу “Загублених”. Після короткої розмови Біллі запитає у Джонні, де його байк. Джонні спробує пояснити Біллі, що його байк був проданий для того, щоб покрити витрати на адвокатів для самого Біллі. Але така відповідь не влаштує ватажка і вже за мить, після сварки, “Загублені” знову вирушать у дорогу. Прямуй до позначеного місця. Після “дружньої” розмови з чуваком, що працює у салоні байків, виявиться, що байк Біллі знаходиться на одній із територій “Ангелів смерті”, іншої байкерської банди Ліберті-Сіті. Тому вирушай за новою позначкою. Перебий бандитів, що позначені червоним кольором на міні-карті. Тепер ставай у колону та їдь за ватажком до клубу, щоб переглянути останню кат-сцену та успішно закінчити місію.

TLaD - Місії Біллі (Частина перша)

Винагорода: 250 доларів

Ангели в Америці

TLaD - Місії Біллі (Частина перша)

Джонні застає Біллі під час маленької гулянки у клубі “Загублених”. Між ними ледь не стається сутичка. Ситуацію рятує те, що раптом прибігає їх побратим і повідомляє, що біля входу у клуб на Біллі чекають “Ангели смерті”. “Загублені” виходять із клубу, де Біллі остаточно руйнує домовленість про перемир’я. Крім цього він стріляє у спину одному з ворожих бандитів. Сідай на байк та наздожени ворожих байкерів. Вбий всіх ворогів, які будуть позначені червоним кольором. Можеш використовувати обріз для того, щоб відчути себе Арнольдом Шварценеггером з фільму “Термінатор 2”. Тепер вирушай до позначеного місця, щоб завершити завдання до кінця.

TLaD - Місії Біллі (Частина перша)

Винагорода: 750 доларів

Це війна

TLaD - Місії Біллі (Частина перша)

У клубі Біллі зависає з адвокатом на ім’я Дейв, який незважаючи на своє високе положення у суспільстві, любить тусуватися з байкерами і вважає себе частиною “Загублених”. Судячи з усього Біллі не сприймає Дейва серйозно і постійно шукає нагоду, аби познущатися з нього. Так стається і цього разу. Біллі дає затягнутися Дейву з бонга, де замість марихуани, був мескалін. Цей наркотик значно важчий за “травичку”, тому Дейву не позаздриш. Далі Джонні просить відлучитися Дейва на декілька хвилин, щоб поговорити з Біллі. Їх розмову, як завжди, перебиває чергова надзвичайна ситуація. “Ангели” напали на “Загублених”. Ставай у колону та вирушай за Біллі. Можеш заїхати на емблему “Загублених”, яка зрідка буде з’являтися позаду ватажка. Робити це не обов’язково, проте це дає певні бонуси. Зачисти територію від ворогів. Дехто з них буде ховатися. Хтось на сходах, хтось на даху, а хтось за укриттями. Тому будь обачним. Наприкінці місії Біллі сповістить сумну новину — загинув Джейсон. Байкер з довгим волоссям, що тусувався з дочкою російського бандита. Так, саме той чувак, якого прикінчив Ніко Белік. “Загублені” вип’ють по пляшці в честь свого побритима і роз’їдуться.

TLaD - Місії Біллі (Частина перша)

Винагорода: 750 доларів

Дія та протидія

TLaD - Місії Біллі (Частина перша)

У клубі Джонні зустрічає Рея Бочіно. Той просить Джонні наглядати за Біллі і покидає клуб. Сам Біллі вже за мить закликає побратимів вирушати у дорогу, аби дати прочухана “Англам”. За новою інформацією саме вони винні у смерті Джейсона. Ставай у колону та вирушай за Біллі. Поруч із клубом ватажок дасть тобі “іграшку”, яка стріляє гранатами. Вистріли у позначене вікно. Тепер вбий позначених червоним ворогів. Використовуй гранатомет, коли ті будуть пересуватися групами. Будь обачним, бо на допомогу “Ангелам” з клубу прибуде підкріплення. Зачисти вулицю від недругів та біжи за ватажком. Тепер доведеться повбивати всіх ворогів у клубі. Остерігайся байкерів з дробовиками та не забудь перевірити барну стійку, коли будеш заходити у клуб. Як тільки справу буде зроблено, Біллі відшукає героїн і попросить Джонні допомогти його пакувати. Джонні здивується, адже він думав, що це була помста за Джейсона, а не звичайна крадіжка наркотиків. Виходь з ворожого клубу, сідай на байк та тікай з району, щоб закінчити місію.

TLaD - Місії Біллі (Частина перша)

Винагорода: 1000 доларів