GTA 4Проходження

TBoGT – Місії Юсуфа (Частина перша)

Сексуальна штучка

TBoGT - Місії Юсуфа (Частина перша)

Юсуф хоче показати своєму батьку, що він дорослий і готовий займатися серйозними справами. Тому він вирішує подарувати тату військовий гелікоптер. Дістати таку “штучку” якраз можна зараз біля доків, де її презентують потенційним покупцям на яхті. Вирушай до позначеного місця та сідай на будь-який катер, або човен. Вирушай до яхти. Намагайся оминути охорону, яка буде курсувати поруч на човні. Піднімайся нагору яхти, сідай у гелікоптер і вирушай у сторону, що позначена на карті. Далі тобі подзвонить Юсуф і попросить знищити яхту, адже на ній сидять далеко не найкращі представники суспільства — бандити та військові злочинці. Знищ яхту. Тепер залишиться знищити 3 ворожих човни. Можеш не використовувати ракети. Влучити ними буде дуже важко. Краще скористатися кулеметом. Якщо тобі важко летіти і стріляти, можеш зупинити вертоліт в одному місці, і тільки тоді починати стрільбу. Також не забувай, що вертоліт може потонути, якщо ти сядеш на воду. Знищ ворогів та вирушай до позначеного місця. Приземли вертоліт у позначеній зоні, щоб успішно завершити місію.

TBoGT - Місії Юсуфа (Частина перша)

Винагорода: 10000 доларів

Добре летимо

TBoGT - Місії Юсуфа (Частина перша)

Юсуф вирушає на зустріч із своїми партнерами. Інтуіція підказує йому, що йому знадобиться помічник, тому він бере Луїза. Сідай у машину Юсуфа і вирушай до позначеного місця. Після телефоного дзвінка Юсуф завагається йти на зустріч і попросить Луїза перевірити спочатку місце, де на нього будуть чекати партнери. Підніймайся на ліфті на верхівку вежі. Відшукай людей Юсуфа. Виявиться, що ті задумали щось погане, але оскільки Юсуф не прийшов, їх план провалився. Cпочатку Луїз допитає одного із колишніх партнерів Юсуфа. Далі він вирішить, що краще з ним не панькатися та скине негідника з даху. Використовуй дробовик, який тобі дав Юсуф. Аби дістатися до іншого колишнього партнера Юсуфа, доведеться пробиватися через загін спецназівців та декілька вертольотів. Далі піднімайся за ним по драбині нагору. Будь обачним, бо на тебе буде чекати ще один вертоліт. Далі Луїз візьме парашут у недруга, дізнається, що саме він запланував і зіштовхне його униз. Тобі залишиться лише зістрибнути вниз та розкрити парашут. Успішно приземлися для того, щоб закінчити місію.

TBoGT - Місії Юсуфа (Частина перша)

Винагорода: 15000 доларів

Спійманий зі спущеними штанами

TBoGT - Місії Юсуфа (Частина перша)

Місія починається з гумористичної заставки, де батько Юсуфа застає того у самий непідходящий момент, коли той танцує з повією зі спущеними штанами. Не додає честі йому і те, що його стіл завалений кокаїном, а в руках в нього позолочений автомат. Юсуф намагається виправдовуватися перед батьком, але на нього це ніяк не впливає. Врешті-решт він дає знати Луїзу, що передзвонить йому, коли буде мати змогу. Ваше місце зустрічі — Зоряне перехрестя. Тому не витрачай дарма час і їдь туди. Юсуф прилетить на гелікоптері і сяде прямо на дорозі. Сідай за штурвал його транспорту. Виявиться, що в нього серйозні плани на сьогодні. Він хоче викрасти справжній танк спецназу. Зробити це можна у момент, коли його будуть переправляти за допомогою вантажного гелікоптера. Лети до позначеного місця. Далі за штурвал сяде Юсуф, а тобі буде потрібно стріляти у спеціальні кріплення, які тримають БТР. Кріплення позначені жовтим кольором. Як тільки танк впаде вниз, тобі потрібно буде зістрибнути за ним. Не забудь скористатися парарашутом. Сідай у БТР. Тепер пробиваючись через поліцейських, позбудься рівня розшуку. Далі відвези військову машину до позначеного місця.

TBoGT - Місії Юсуфа (Частина перша)

Винагорода: 20000 доларів