GTA 5Відео

Стриптиз у GTA V

У GTA V гравцю доступний лише один стриптиз-клуб під назвою Vanilla Unicorn. Також у грі є три інших подібних заклади, але відпочивати там не можна. Перший з них це Hornbills, в який, судячи із заставок, частенько ходить Франклін. Другий – The Hen House, який може придбати кожен із трьох протагоністів. А третій – Pitchers. Гей-клуб у районі Vinewood, який також можна придбати.

GTA 5Статті

Стриптиз у GTA: V

Стриптиз у GTA: V

У GTA: V гравцю доступний лише один стриптиз-клуб під назвою Vanilla Unicorn. Також у грі є три інших подібних заклади, але відпочивати там не можна. Перший з них це Hornbills, в який, судячи із заставок, частенько ходить Франклін. Другий – The Hen House, який може придбати кожен із трьох протагоністів. А третій – Pitchers. Гей-клуб у районі Vinewood, який також можна придбати.

Стриптиз у GTA: V

Стриптиз у GTA: V є покращеною версією стриптизу з GTA IV, проте, варто додати, що було додано багато нових можливостей. Гравець може кидати гроші дівчатам на сцені та навіть робити грошовий дощ, якщо забажає. Під час приватного танцю можна фліртувати з дівчатами за допомогою мікрофону. Також дівчат можна мацати, але потрібно бути дуже обережним, бо якщо це побачить охоронець, гравця викинуть із клуба на вулицю. Після того, як Тревор стає власником клубу, гравці можуть вільно торкатися дівчат. Якщо гравець сподобається дівчині, він отримає її номер та змогу запросити додому. До речі, під час приватного танцю дівчата танцюють топлес.

Стриптиз у GTA: V

В GTA: Online стриптиз стає доступним після досягнення 6-го ранку. Саме тоді гравець отримує заповітну смс, де йому повідомляють, що він може відвідувати цей чудовий заклад. Суттєвих відмінностей із сюжетною частиною гри тут немає. Лише те, що гравець може лише фліртувати з дівчиною під час приватного танцю. Якщо в нього виходить добре – він отримує номер телефона дівчини та змогу запросити її додому, аби влаштувати шоу для себе та своїх друзів.