GTA 5Статті

Куріння та споживання алкоголю

Куріння та споживання алкоголю

Куріння є однією з нових можливостей, що з’явилася у GTA V та GTA Online. У сюжетній частині гри Майкл може палити сидячи на дивані біля телевізора. Також його часто можна застати з цигаркою в руках, коли гравець заходить у гру, або ж переключається на нього через меню. В GTA Online гравці можуть купувати сигарети Redwood, які можна курити у будь-якому місці, скориставшись меню швидких дій. Кожна цигарка зменшує рівень здоров’я.

Куріння та споживання алкоголю

Також у грі з’явилася можливість розпивати алкоголь. В GTA V та GTA Online у різних будинках, квартирах, а також у салонах luxury-транспорта можна знайти віскі, вино та шампанське. Чим більше алкоголю вип’є гравець, тим сильніше буде трястися камера і тим гірше буде координація рухів його персонажу. Аналогічно цигаркам Redwood у магазинах можна купувати пиво Pisswasser. Випити пляшку можна за допомогою меню швидкий дій.

Куріння та споживання алкоголю

Rockstar підготувала альтернативу для тих, хто не палить цигарки та не п’є алкоголь. У багатьох квартирах можна знайти бонги, а також косяк у першій квартирі Франкліна. Марихуана погіршує координацію і затьмарює видимість камери гравця.

І на останок, ніколи не забувайте слова містера Меккі із Південного Парку: