GTA: San AndreasПерсонажі

Дівчата Карла Джонсона

Дівчата Карла Джонсона

Деніз – перша дівчина Карла, життя якої він врятував у місії “Палаюче кохання”. Вона є активним учасником банди Гроув-Стріт, тому не проти, зайвий раз, здійснити наїзд на території ворожих банд. Опісля пригод Деніз охоче складе тобі компанію у барі, що знаходиться на вулиці Гроув. Тримай порох сухим, оскільки після досягнення певного відсотка прихильності, вона запросить тебе до себе додому.

Дівчата Карла Джонсона

Мішель – дівчина, з якої можна познайомитися у школі екстремального водіння. Для цього Карлу потрібно наїсти гладку сраку, бо худих хлопців вона не любить. Найулюбленіше захоплення Мішель – швидка їзда містом. Будь готовий до того, що її не влаштує швидкість, з якою ти їдеш, тому вона попросить тебе пересісти на місце пасажира.

Дівчата Карла Джонсона

Хелена – затятий стрілець, тому познайомитися з нею можна неподалік з одним із магазинів Амму-Нації. Як і попередня дівчина, вона любить, коли Карл мчить, як навіжений за кермом крутої тачки. Улюблене місце для відпочинку – ресторан. Хелена живе неподалік від міста на фермі, де після знайомства з нею завжди можна буде знайти зброю. Щоб зайти на філіжанку кави, цього разу доведеться постаратися.

Дівчата Карла Джонсона

Кетті – молода медсестра, яку можна зустріти неподалік від гольф-клубу у Сан-Фієро. Знайомство із нею доволі вигідне, бо Карл перестане втрачати усю придбану зброю у разі госпіталізації. Любить ходити до клубу.

Дівчата Карла Джонсона

Барбара – коп, що мешкає у глухому місті серед пустелі. Якщо ти досягнеш її прихильності, колеги Барбари не будуть позбавляти тебе зброї чи грошей у разі твого арешту. Любить повільну їзду та дешеві забігайлівки.

Дівчата Карла Джонсона

Міллі – круп’є, з якою тобі доведеться познайомитися у місії “Ключ до її серця”. Любить проводити час у ресторанах чи барах. Якщо ти хочеш швидко отримати, потрібну для місії, картку доступу, ти можеш прікінчити Міллі на побаченні. Тоді картку можна буде просто забрати з її будинку.