GTA 5Відео

Перші ґеймплейні відео GTA 5!!!

Решта відео – на нашому YouTube-каналі.

P.S.: стосовно перших вражень від гри. По-перше, автомобілі на поворотах тепер не гойдаються як човники (як це було в GTA 4), зате більше ковзають і їх більше заносить. Варто на невеликій швидкості боком зачепити стовп, як машину тут же розкручує майже на 360 градусів. По-друге, кілька разів Франклін убивав водія машини в голову насмерть, проте на лобовому склі не було жодної дірки від кулі. Воно було цілим і неушкодженим. По-третє, трохи замало автомобілів на дорогах. Навряд чи у справжньому Лос-Анжелесі траси напівпорожні.

Після смерті герой, як завжди, опиняється коло лікарні. З нього знімають $70 і усі стволи залишаються при ньому. Також у грі присутні різноманітні мотоцикли, мопеди і навіть квадроцикл. Лос-Сантос скрізь пронизаний залізничними коліями, на яких зрідка їздять поїзди та метро. Один з вагонів поїзда броньований, якщо його знищити або увірватися туди, можна вкрасти гроші, які там перевозять. Карта міста справді величезна. Можна годинами кататися по пустельному бездоріжжю. Радіостанції пропонують музику різних жанрів. Любителі репу можуть увімкнути старого доброго доктора Дре і кататися по Ґроув-стріт.

З’явилися нові типи місій, наприклад, взяти евакуатор і відбуксирувати авто на стоянку; взяти собаку Франкліна (його кличка Чоп) і ганятися за іншим чуваком. При цьому Чоп гавкає, бігає, звертає увагу на інших собак і навіть починає з ними займатися дечим…

Загалом, у грі дуже великий світ, багато можливостей і є що вивчати для ґеймерів.