GTA: San AndreasПроходження

Місії Райдера

Home Invasion (Домашнє Вторгнення)

Оскільки на вулиці Гроув нормальною зброєю вже і не пахне, Райдер вирішує пограбувати старого військового параноїка, який у кожному кутку бачить пастки, та ще й з десяток солдатів В’єтконгу. Сідай у фургон, який щойно пригнав друзяка Райдера, та вирушай до жовтого маркера. Поки лінива дупа Райдера стоїть на шухері, заходь в будинок і тихенько винось ящики зі зброєю. Як мінімум, ти повинен винести 3 ящики з 6. Перший ящик лежить поруч із вікном, другий – на кухні, третій – на сходах, четвертий – поруч зі спальнею старого, п’ятий і шостий – у спальні. Після успішного пограбування сідай за кермо фургону та їдь до гаражів. Коли будеш на місці, обережно заїдь в гараж.

Нагорода: повага +

Місії Райдера

Місії Райдера

Місії Райдера

Місії Райдера

Catalyst (Каталізатор)

Офіцер Френк Тенпенні та його колега Едді Пуласкі люб’язно натякають тобі на чудовий шанс розжитися хорошою зброєю. Сідай у тачку Райдера та мчи до жовтого маркера. Коли будеш на місці, допоможи своїй банді відбитись від численних ворогів. Після цього залізай на платформу, з якої ти маєш кидати ящики зі зброєю Райдеру. Не забувай контролювати силу кидка і цілься точно, щоб ящик потрапив у руки Райдера. Всього ти маєш скинути 10 ящиків, після чого сідай за кермо і заїдь до автосервісу, щоб перефарбувати тачку та позбутись поліції. Щойно копи від тебе відстануть, відвези Райдера назад на вулицю Гроув.

Нагорода: повага +

Місії Райдера

Місії Райдера

Місії Райдера

Місії Райдера

Robbing Uncle Sam (Пограбування Дядечка Сема)

Цього разу завдання не надто просте. Райдер вирішив пограбувати склад Національної гвардії. Сідай у фургон та їдь до жовтого маркера. Коли будеш на місці, перелізь через паркан і вбий охоронців, після чого стрельни у вимикач. Коли Райдер заїде, розстріляй ще один вимикач та вбий охоронців, які охороняють склад. Завантажуй ящики до фургона та допомагай Райдеру відбиватись від солдатів. Коли останній ящик буде завантажено, сідай за кермо та відвези зброю Еммету. Якщо армійські Хаммери будуть надто заважати – сигналь, і Райдер скине на них ящик з вибухівкою.

Нагорода: повага +

Місії Райдера

Місії Райдера

Місії Райдера

Місії Райдера

Місії Райдера