GTA 3Проходження

Сальваторе Леоне

18. Chaperone (Компаньйонка)

Сальваторе Леоне

Подружка Сальваторе хоче відірватись на вечірці. Твоє завдання – наглядати та везти. Спочатку треба під’їхати до місцевого бариги, який буде радий бачити свою постійну клієнтку. Потім відвези Марію на вечірку. Незабаром мають з’явитися копи, які вже бачуть нагороди за взятий притон. Швидко хапай Марію та мчи до маєтку Сальваторе.

Сальваторе Леоне

Сальваторе Леоне

Нагорода: $10.000

19. Cutting the Grass

Сальваторе Леоне

Сальваторе наказує тобі прослідкувати за одним з його працівників і вбити, якщо той виявиться зрадником. Слідкуючи за лякометром, обережно їдь за ним. Після того, як пройде зустріч, ти маєш його вбити. Краще за все з цим впорається бампер твоєї машини.

Сальваторе Леоне

Нагорода: $15.000

20. Bomb Da Base (Бомбування бази)

Сальваторе Леоне

Сальваторе Леоне

Дон Сальваторе хоче добряче підсмажити дупи колумбійців. Тобі знадобиться велика бомба, щоб це зробити. Вирушай по неї до 8-Ball’а, проте май на увазі, що тобі треба мати $100 000, щоб придбати її. Маєш гроші? Тоді зайди ще раз до 8-Ball’а, і місія розпочнеться. Доїхавши до точки, залізь на дах. Ти маєш захищати 8-Ball’а, відстрілюючи охоронців на його шляху. Після того, як бомбу встановлено, насолоджуйся цікавим роликом.

Сальваторе Леоне

Сальваторе Леоне

Нагорода: $150.000

21. Last Requests (Останнє прохання)

Сальваторе Леоне

Цього разу Сальваторе дає тобі підозріло просте завдання. Ти маєш позбавитись від машини з трупом. Їдь на точку. Коли ти будеш біля цілі, тобі прийде нове повідомлення. Марія пише, що Сальваторе замінував машину та хоче тебе вбити. Плани змінюються! Рушай на новий рожевий маркер, де тебе буде чекати Марія та одна з босів якудзи. Ставай за штурвал і пливи на маркер.

Нагорода: $20.000

Сальваторе Леоне